Starší žáci získali 4 body v utkáních s Boskovicemi

U15 - FC Slovan Havlíčkův Brod – FC Boskovice 2:2

Branky: Chlubný, Vomela – 2x Sič

Rozhodčí: Petrlík – Muzikář, Kučírek

Diváci: 50

ŽK: 1:0

ČK: 0:0



FCS: Stojan (41' Schläfer) – Vomela, Erdenne (41' Plachý), Soukup, Kasal, Minařík, Klofáč, Kubát, Pecen, Maštera (41' Chlubný), Fikejz

FCB: Dvořan – Kopecký (76' Hrdý), Ječný, Sič, Kejík (66' Paš), Kubín, Čížek, Fiala, Hebelka (73' Kassai), Majdl, Antl


Trenér Lukáš Rajdl (FCS):

"Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, ale 3 gólové šance jsme nevyužili. Naopak hosté se dobrým důrazem prosadili během 3 minut hned 2x. Poté jsme působili velmi zakřiknutě a hostům dovolili do konce poločasu ještě několik šancí. Druhý poločas jsme díky bojovnosti zvládli a po 2 dvou proměněných rozích zápas alespoň zremizovali. Je velká škoda, že jsme na začátku zápasu neproměnily velké šance, zápas by se pro nás vyvíjel určitě mnohem lépe."



U14 - FC Slovan Havlíčkův Brod – FC Boskovice 8:4

Branky: 2x Vomela, Stránský, Řezníček, 3x Mareš, Pešek – 2x Jakubec, 2x Hrdý

Rozhodčí: Muzikář – Petrlík, Kučírek

Diváci: 50

ŽK: 0:0

ČK: 0:0


FCS: Ledvinka – Vomela (67' Bříza), Pecen (41' Chlubný), Dostál, Stránský, Pešek, Řezníček, Plachý (41' Krajíček), Erdenne, Mareš (80' Forman), Klofáč (46')

FCB: Staněk – Majdl, Vondál (51' Buryška), Hrdý, Dvořáček (58' Pelíšek), Korčák, Kopecký, Rauš, Komprda, Jakubec, Kassai



Trenér Marek Topolovský (FCS):

"Zápas jsme začali velmi vlažně a se soupeřem jsme se přetahovali o každý gól. Nicméně ve druhém poločase jsme se již gólově rozjeli a v čele s Michalem Marešem, který vstřelil hattrick, dovedli utkání do vítězství 8:4."