Starší žáci v utkáních s vrstevníky z brněnské Líšně neuspěli a obě svá utkání prohráli.

U15 - SK Líšeň – FC Slovan Havlíčkův Brod 11:0

Branky: Kozák 3x, Suchomel 4x, Fousek, Šamalík, Hampl 2x

Rozhodčí: Řezník – Haminger, Bocián

Diváci: 30

ŽK: 0:0

ČK: 0:0

SK Líšeň: Labuda – Tichák (64' Novák), Šimek, Suchomel, Kozák, Hampl, Ševela (56' Fousek), Drábek (56' Višvader), Haluza, Šamalik, Filipín

FCS: Stojan – Vomela, Řezníček (70' Čížek), Erdenne, Stránský (64' Dostál), Soukup, Kasal, Mareš (60' Pípa), Chlubný (60' Pfeffer), Minařík, Klofáč.

U14 - SK Líšeň - FC Slovan Havlíčkův Brod 3:0

Branky: Körner 2x, Brabec

Rozhodčí: Haminger – Řezník, Bocián

Diváci: 50

ŽK: 0:1

ČK: 0:0

SK Líšeň: Kolařík – Mifek, Daněk, Paulík, Kubík (47' Toužín), Derka, Hrabal, Körner, Dobeš, Brabec, Doležal (59' Piňos)

FCS: Chochol – Plachý, Chlubný (72' Klofáč), Dostál, Stránský (53' Pípa), Mareš (56' Bříza), Minařík, Erdenne, Pešek, Řezníček (49' Čížek), Vomela (65' Ledvinka)


Trenér Lukáš Rajdl (FCS):

"K dalšímu dvojutkání jsme zajížděli do Brna, kde jsme na umělé trávě odehráli 3. zápas sezóny s místní Líšní. Kvůli různým důvodům bylo do zápasů připraveno pouze 19 hráčů Slovanu, takže na některé kluky čekala velká porce minut.

V kategorii U15 bylo utkání jasnou záležitostí. Největší rozdíly byly v osobních soubojích, rychlosti a celkové agresivitě a jen díky Stojanovi nebyl příděl větší. Znovu, ale musíme připomenout, že kluci hrají s až o 2 roky staršími soupeři, což je v této kategorii samozřejmě znát.

Zápas U14 byl vyrovnanější než předchozí utkání. Stále musíme ale říct, že soupeř byl lepší minimálně v útočné fázi. Když už jsme se my dokázali prosadit přes fyzicky velmi vyspělé stopery, tak naše zakončení bylo slabé. Celkové byl soupeř kvalitnější v zakončení a svou roli sehrála i naše únava z předchozího zapasu, kdy už jsme v závěru zápasu nestihali."