Po vysoké výhře přišel půst. Z Rozsochatce s nulou po prohře 0:2.

Branky: 2x Halák (obě PK)

Rozhodčí: Beseda - Šetek, Svoboda
ŽK: 1:1
ČK: 0:0
Diváci: 150

Rozsochatec

Bílek - Meloun, Halák, Pelikán, Šimek, Pazderka, Plodík, Jelínek (79' Eisenvort) , Dočkal, Horn (89' Brož), Bílek

FCS

Mazánek - Kubát (46' Janovský), Polák 46' Valíček), Pabousek, Pecen (46' Peca) - Časta, Synecký, Pavlík, Víšek (68' Bárta) - Bouma (78' Sikora), Karlík

Oslabení domácí obětavým a bojovným výkonem potěšili své příznivce a body zůstaly v Rozsochatci. Fotbalovější, ale impotentní mladíci z Havlíčkova Brodu sice diktovali tempo hry a měli míč více na svých kopačkách, ale nebezpečnější situace se odehrávaly před brankou Mazánka. Obě branky padly z pokutových kopů. Domácí hráli jednoduchý, účelný fotbal s nakopávanými míči na útočnou polovinu soupeře. A dvakrát uspěli. To byl hlavní rozdíl, který určil konečný výsledek utkání. Domácí vytěžili z minima maximum a snaha hostí o kombinační hru nevedla ke gólovému efektu.

Trenér Pavel Mazánek (FCS):

"Jsme zklamaní z výsledku i z předvedené impotentní hry. Ověřili jsme si, že budeme mít větší problém na hřištích soupeřů a také s jejich stylem hry. Měli jsme sice více ze hry, ale branku jsme prakticky neohrozili. Pozitivem je zapojení pěti dorostenců do hry. Ale všichni mladí hráči se ještě musejí v dospělém fotbale hodně zlepšit."